Wilesco M66/2 Laterne mit Dynamo,...
Wilesco M48 Nostalgie Pferdekarussell
search

Wilesco D 14 Dampmaskine

1.039,20 kr.
Inkl. moms Levering: 2 til 4 dage
Dampfmaschine
Antal
Kun 1. styk på lager

 

Sikker betaling med E-Pay

 

Pakker sendes med Postnord 1 - 3 dages levering.

 

14 dage retur ret jævnfør købeloven.

Pladsbesparende dampmaskine D14

Denne faste model er en pladsbesparende dampmaskine. D14 er den eneste i Wilesco-modellen, som leveres med enheden bygget på kedlen. Kedlen 140 x 55 mm med et volumen på 250 cm³ og det tunge svinghjul med en diameter på 80 mm sikrer en kraftig driftstid pr. Tankpåfyldning. Denne model, opvarmet med vores tørre brændstof Witabs, har også en særlig lang levetid. Under drift kører maskineen som et schweizisk urværk og kører næsten uden vibrationer. Der kan fremkaldes toner fra denne maskine under drift ved hjælp af katedralens dampfløjte - betjenes ved hjælp af en lille håndtag. Da kondensatet drænes i en kondensvandbakke under skorstenen, kommer ægte "røg" (damp) ud af skorstenen og giver hele begivenheden en meget tro mod det originale touch.

Sørg altid for, at dampmaskineen ikke startes uden tilstrækkeligt vand i kedlen, vandstanden skal altid være synlig i synerglaset mindst i bunden.
Tip til betjening af din Wilesco D14-maskine

Regelmæssig oliering er også nødvendig, hvis der ikke er damptryk i kedlen, og modellen er kølet af: For at gøre dette skal du skrue oliepåfyldningsstikket ud og udfylde WILESCO dampmaskineolie. Du skal dreje svinghjulet flere gange for at trække olien ind. Vi anbefaler, at D14 smøres hver gang du fylder op med brændstof, så stemplet ikke kan sidde fast. Erfaringen har vist, at 2 - 3 dråber Wilesco dampmaskineolie er tilstrækkelige i cirka 10 minutters driftstid. Alle lejer og samlinger skal også let olieres, så du sikrer en lang levetid for din D14 og konstant damp sjov.
Flere detaljer om dampmaskinemodel D14:

    sikkerhedsventil
    damp fløjte
    Dampstråle oiler
    Basisdimension: 140 x 200 mm
    Højde: 27 cm
    Nettovægt: 1,1 kg
    Opvarmning: tørt brændstof
    Kedelvolumen: 250 cm³
WID14
1 Enhed
Ny vare