Betingelser for brug

Generelle oplysninger om virksomheden

Virksomhedens juridiske navn: Togcenter Gentofte ApS
Virksomhedens kaldenavn: Togcenter
Selskabsform: ApS
CVR-nummer: DK 27437702
Antal ansatte omregnet til fuldtidsansatte: 2
Etableringsår:1996

Adresse:
Togcenter
Blåmunkevej 1 - 3
2400 København NV
Telefonnummer: + 45 39 65 13 61

E-mail adresse: togcenter@togcenter.dk
web-adresse: www.togcenter.dk

Bankforbindelse

Nordea : 2191 6876803362

Generelt

Togcenter driver webportalen www.togcenter.dk med salg af modeltog til virksomheder, offentlige institutioner, samt privatpersoner. Disse almindelige salgsbetingelser regulerer salg og distribution af produkter fra denne portal. Vilkårene gælder fra angivet dato og erstatter tidligere publicerede salgsbetingelser.

Produktinformation

Togcenter tager forbehold for eventuelle fejl i varekataloget på www.togcenter.dk, samt i øvrige udsendelser eller publikationer. Forbeholdet inkluderer endvidere billeder, som ikke kan garanteres at give en eksakt gengivelse af produktets virkelige udseende.
Produktinformationer, illustrationer, tegninger og oplysninger om tekniske data, som f.eks. volumen, belastningsevne, ydeevne, oppetid, størrelse, svartid og lignende i brochurer, beskrivelser, powerpoint præsentationer, på Togcenters hjemmeside m.v. er kun vejledende. Disse oplysninger er alene bindende i det omfang, der i købsaftalen eller i ordrebekræftelse særskilt er henvist hertil. Kunden har på nettet det fulde ansvar for udvælgelsen af produktet eller ydelsen, herunder for at Kunden kan opnå de forventede resultater og funktionalitet, samt at ydelsen kan fungere i Kundens eksisterende eller påtænkte driftsmiljø.

Bestilling

Du kan bestille varer fra Togcenter på følgende måder:
• ved henvendelse i forretningen.
• via www.togcenter.dk
• via E-mail
• via telefonisk bestilling hos en af Togcenter tilknyttede sælger
• via fax
• via post

Når du handler med Togcenter i vores Internetforretning skal du acceptere at den endelige aftale om køb af de varer du bestiller først sker, når en medarbejder i virksomheden har behandlet din ordre. Togcenter har derfor ret til at afvise en bestilling, såfremt varen er udsolgt, er angivet med en forkert pris, er umulig at fremskaffe eller af andre årsager. Forudbetaling af ordre ved brug af bankoverførsel skal først ske når Togcenter Gentofte har tilsendt en konkret faktura efter aftale. Hvis forudbetaling skal tilbageføres, vi de til enhver tid gældende bankomkostninger pålægges kunden.

Alle priser på websitet angives inklusive moms og alle afgifter, told m.m.

Aftaler på vores website kan indgås på følgende sprog: Dansk

Når du har indgået en aftale med os opbevarer vi kontrakten, så du kan tilgå den senere på følgende måde hvis du har oprettet konto:
Du kan som kunde ikke forvente at der medfølger dansk manual på alle vore varer. I det omfang der forefindes brugsanvisning på dansk medsender vi denne.

Pris og tilgængelighed

Priser og lager tilgængelighed på www.togcenter.dk opdateres regelmæssigt, priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland og der tages forbehold for:
• valutaændringer
• force majeure
• leveringssvigt
• afgiftsændringer
• udsolgte varer og trykfejl

Togcenter forbeholder sig retten til ændre pris og sortiment uden forudgående advisering. Kunden får dog besked hvis forandringer sker og har ret til at ændre eller annullere sin bestilling. Øvrige prisvilkår reguleres igennem særlige aftaler mellem Togcenter og kunden.