Forsendelse og retur

Leverance og fragt

For virksomheder og offentlige institutioner samt privatpersoner sker leverancen direkte til den af kunden opgivne leveringsadresse indenfor Danmarks grænser i henhold til gældende vilkår for Postnord. Togcenter beregner leveringsomkostningen ud fra en kombination af vægt og volumen, det er derfor ikke muligt at give en general pris på levering. Vi viser dog altid samlet fragtpris på de produkter som bliver lagt i varekurven. Hvis varens størrelse eller vægt overstiger Postnords muligheder, så vil det kun være muligt at afhente varen i forretningen.
Bestillinger, som er registreret på hverdage før kl. 14:00 ekspederes typisk samme dag og leveres som regel indenfor 1-2 dage. Ved bestilling med ønsket leverance der ligger mere end 2 dage ud i fremtiden gælder prisen ved bestillingstidspunktet. Savnede leverancer skal anmeldes til Togcenter snarest og senest 15 dage fra afsendelses dato.

Ændring og afbestilling

Som kunde har du mulighed for at ændre eller annullere din bestilling, som ikke er blevet behandlet af Togcenter. Efter behandling og ordrebekræftelse gælder vilkår for fortrydelsesret / returret (se nedenfor). Information om leverancestatus og ændringer kan udelukkende ske ved at kontakte vores kundeservice. Afbestilling af bestillingsvarer eller udgående produkttyper godkendes ikke.

Vilkår for transportskader

Samtlige leverancer er forsikret under hele transporten frem til det øjeblik at varerne stilles til modtageres disposition på det opgivne leveringssted og der henstilles kraftigt til at retningslinjer herunder beskrevet følges:
• Kunden bør ved modtagelse inspicere varerne og kontrollere antal pakker. Synlige transportskader på varerne bør altid anmeldes direkte ved modtagelsen til transportøren af den som modtager varerne.
• Skjulte skader som ikke opdages direkte ved levering og hvor kun indholdet og ikke emballagen er skadet forretningen senest 7 dage efter modtagelse.
• Modtagen bør altid gemme emballagen for at skaden kan godtgøres.

Levering

Togcenter benytter Postnord
Leveringstid: 1-2 dage

Fortrydelsesret

I forbrugerkøb hvor bestillingen af varer foretages via telefon eller Internettet har forbrugeren 14 dages fortrydelsesret.
Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt hvor varen overdrages til forbrugeren. Skulle købet fortrydes indenfor 14 dage tilbagebetaler vi købesummen.
For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være afleveret til Postnord eller anden fragtmand senest 14 dage efter modtagelsen.
Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes kan dette kun ske såfremt varen returneres i væsentlig samme stand og mængde som da du modtog den. Varen skal venligst returneres i original emballage. Manglende original emballage medfører oftest en forringelse af salgsværdien, hvorfor der baseret på en vurdering af Togcenter vil blive krediteret et tilsvarende mindre beløb svarende til forringelsen. I værste fald kan manglende original emballage/Brudt emballage m.v. medføre at købet ikke kan fortrydes.

Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt.

Fortrydelsesretten bortfalder hvis varen er fysisk beskadiget af kunden.

Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende (B-2-B)

Når du udnytter fortrydelsesretten skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen. Hvis du har købt en vare via Internetbutikken hos os, har du oftest ret til at fortryde købet. Du skal bare returnere varen til os senest 14 dage efter du har modtaget den. Du kan returnere varen til os ved at nægte at modtage varen når den leveres.


Beløbet debiteres, når varen afsendes.


Returrutiner:

1. Kontakt gerne Togcenter på telefon +45 39 65 13 61 eller via webportalen www.togcenter.dk for at fremme ekspeditionen (senest 14 dage efter fakturadatoen)
2. Returner herefter produktet i henhold til instruktionerne i returbekræftelsen (fragten betales af afsender) Når du fortryder købet tilbagebetales købesummen til dig ved en overførsel til din bank. Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes, vil vi kontakte dig for at få oplyst, hvortil købesummen skal returneres.

Såfremt varen skal fremsendes til os er vores adresse:

Togcenter
Blåmunkevej 1 - 3
2400 København NV
Telefonnummer: +45 39 65 13 61