Märklin 58134 Eksprestogvogn, DSG-sovevogn, DB

3.750,00 kr.
Inkl. moms Levering: 1 til 3 uger
SCHüRZEN-SCHLAFWAGEN DB UDGÅET
Antal
Kun 1. styk på lager

  • Sikker betaling med E-Pay Sikker betaling med E-Pay
  • Pakker sendes med Postnord 1 - 3 dages levering. Pakker sendes med Postnord 1 - 3 dages levering.
  • 14 dage retur ret jævnfør købeloven. 14 dage retur ret jævnfør købeloven.

Spor: 1    Epoke: III   
 
Forbillede: DSG sovevogn type WLAB4ü(e)-39 "Schürzenwagen". Bogie type Görlitz III, kraftig. Indsat hos Deutsche Bundesbahn (DB).
 
Model: Firakslet sovevogn med detaljeret indvendig indretning af sovekupéer. Indbygget indvendig belysning. Vogntag med påmonterede blæsere og indbugtninger for holder til slutlys. Vognovergange med bælge og stiger. Koblinger, der er ført i kortkoblingskulisse. Farbar mindsteradius 1.020 mm. Lob 73,4 cm.
 
Sovende til målet - Ligesom Mitropa i løbet af 1930"erne indsatte spisevogne, der passede til de strømlinjede "skørtevogne", havde selskabet, der var ansvarlig for driften af sove- og spisevogne, også bygget nye sovevogne. Disse vogne, der også var 23,50 m lange, var ligeledes forsynet med bogie type "Görlitz III schwer", der gav en rolig kørsel. De komfortable køretøjer blev også sat ind efter anden verdenskrig og successivt moderniseret. Herunder hørte blandt andet installationen af et elektrisk varmesystem. Hos passagererne var disse sovevogne stadig meget populære. Derfor var de stadig i drift langt ind i Bundesbahn-æraen.
 
Vognen kan sættes sammen med skørtevognsmodellerne 58131, 58132 og 58133 til en stilmæssigt korrekt DB eksprestogstamme fra den tidlige Epoke III.

Modellen produceres ikke mere.

MA58134
1 Enhed
Ny vare